

אודותינו
דף הבית > אודותינו
לאחר שנים של הרפתקאות בעולם ונסיון עשיר בתכנון וארגון לוגיסטי של טיולים בחו"ל, החלטנו להקים את Go-Wild בכדי לספק שירות ברמת מקצועיות ושירות שונים מהרגיל, וליצור מסלולים עם חיבור וקרבה לטבע ולהווי החיים המקומי.
בבניית הטיולים שלנו אנו רואים את הכל מזווית ראייה שונה במקצת, מכבדים את הטבע ואורח החיים המסורתי, ומתרחקים מהמולת התיירים והמסלולים השחוקים.
בכל יעד אנו מתמקדים ביצרת קשר עם ספקי השירות והמדריכים המקומיים הטובים ביותר, ובוחנים לעומק את איכות השירות וההדרכה, איכות הרכבים ובתי המלון.
מתוך כבוד והערכה לטבע אנו לא נוסעים במסלולים אסורים, לא נעשה שימוש בבעלי-חיים משום סוג, וערכי שמירת הטבע הם ראשונים במעלה. כמו כן אנו מכבדים את תושבי המקום - בני אדם ובעלי החיים, ומשתדלים לצפות בחוויה ולא להפריע לה.
בכל טיול מתבצעת הערכת סיכונים ומעטפת בטיחות קפדנית ברמה הטכנולוגית הגבוהה ביותר כיום, שימוש במכשירים לוויניים ומערכות קשר ובקרה אשר בשילוב עם תכנון מראש והכשרה מקצועית של המדריכים מספקת טיול רגוע ובטיחותי.
תכנון המסלולים נעשה ע"י מומחים ליעד ולסגנון הטיול, פעילות אתגרית מלווה בהכנה מוקפדת ומקצועית של כל הגורמים, בין אם בחינה לעומק של המסלולים והסיכונים, ציוד מקצועי ובטיחותי, מדריכים מנוסים ובקרת איכות מתמדת.
הטיולים יוצאים בקבוצות קטנות בלבד, בדרך כלל 6-12 מטיילים על מנת ליצור אווירה אינטימית ויחס אישי לכל מטייל.
כל המסלולים מותאמים אישית לאופי הקבוצה והרכב המטיילים, פגישת הכרות מקדימה עם מדריך הטיול והבנה של צרכי המטיילים יוצרים טיול איכותי וברמה גבוהה מהרגיל.
בנוסף אנו מספקים שירותי ייעוץ למטייל העצמאי ביעדים שונים, ע"י מדריכים מנוסים וברמת תכנון גבוהה ביותר.
בשנת 2018 הרחבנו את הפעילות לתחום המוטורי ולתחום המוסדי ונפתחה מחלקה מיוחדת לטיולי אינסנטיב וטיולים לחברות וקבוצות עובדים
עם השנים מעגל היעדים שלנו גדל והקמנו חברות טיולים מקומיות ברומניה וזמביה בהם יש לנו צוות מקומי והתמחות עמוקה ביעד מה שמאפשר לנו התמקצעות ויכולת שליטה גבוהה ברמת הפקת הטיולים, ומחירים תחרותיים לשירותים
ברמה גבוהה מהרגיל
הצוות שלנו
_JPG.jpg)
Shahar Kehat Bar
CEO
Dream Maker

Nir Goren
Destination Manager Explorer

Monica Ionita
Logistics Manager
Muse

Gilad Sade
Team Manager
Adventurer

Galya Yanai
Kosher Tours
Ambition

Daniel Green
Trekking Tours
Green man

Dvir Tuval
Trekking Guide
Runner

Koba Mirziashvilli
Georgia Expert
Musician